CSI Dordrecht????

De vorige blog is het gevolg van een uit de hand gelopen Twitter discussie over “CSI Dordrecht”. De aanleiding was een waarschuwing op Twitter van @politie_zhz over nepkrantenbezorgers die op eindejaarsfooien uit waren (of misschien nog steeds zijn). Zo’n beetje half twitterend Dordrecht heeft een bijdrage geleverd :-) Sommige zijn zelfs al hun speech aan het voorbereiden voor de Oscaruitreiking. Ik zet echter voorlopig nog in op een Swiebertje Award. Ja, die bestaat, maar zelfs Wikipedia heeft niet meer informatie daarover. Dat kan dus niet anders betekenen dan dat deze prijs super exclusief is.

De komende tijd zal ik het verhaal nog uitbreiden om de ontbrekende karakters toe te voegen en het verhaal wat aan te dikken. Creatieve input is welkom!

Zie ook de blog van Caty Groen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>